Onderdelen bestellen

Wij ‘slopen’ of liever gezegd ‘demonteren’ auto’s om de onderdelen te verkopen voor het herstellen van schade of vervangen van interieur en motorblok onderdelen en alle andere her te gebruiken onderdelen. Dit doen wij deels op bezoek en deels vooraf. Ons magazijn bestaat uit twee delen.

1. Demonteren van hardlopende onderdelen en deze opslaan in ons magazijn

De best verkopende onderdelen of onderdelen die beschadigd raken door lang buiten staan worden direct gedemonteerd. Wij slaan deze onderdelen op in ons magazijn en zetten een groot deel van deze onderdelen te koop. Uiteraard hoef je niet zelf te kijken of we iets te koop aanbieden. Bel ons even op en wij checken of wij het onderdeel hebben.

Gedemonteerd onderdeel

2. Op aanvraag demonteren van auto onderdelen

Op onze autosloop staan ook veel wagens waar nog genoeg vanaf te halen is. Op het moment dat je een kuipdeel of bijvoorbeeld een stoel wilt hebben dan wijzen wij je de auto aan en mag je deze zelf demonteren. Wij kunnen het ook voor je doen, maar dan ligt de prijs hoger.

Sloopauto's

Autobanden extra populair

Je zal misschien denken dat je bij ons alleen terecht kan voor onderdelen voor motorblok, interieur of kappen? Dat is niet helemaal juist. Een van de best verkopende producten die wij hebben zijn autobanden. Wij hebben bergen met goede autobanden op voorraad, sommige bijna nieuw en andere wat ouder, maar allemaal goed voor nog heel veel veilige kilometers. Hoewel het de eerste keer een beetje gek kan voelen, het is echt een verstandige investering om te kiezen voor tweedehands banden. Je bespaart direct tientallen of soms wel honderden euro’s en hebt er evenveel rijplezier van.

Waar zou je kiezen voor tweedehands banden?

  1. Goedkoop!Autobanden van de sloop
  2. Goed!
  3. Waarom zou je meer uitgeven? Stel je hebt de auto nog 2 jaar en je rijdt 8.000 km per jaar, dan heb je niks aan gloednieuwe autobanden. Want je gaat de nooit verslijten. Koop je dan tweedehands banden dan verkoop je de auto op goede banden over 2 jaar en heb je direct een paar honderd euro in je zak.

Wil je weten of wij het onderdeel hebben wat jij nodig hebt? Neem contact met ons op.