Over ons

Welkom op Mscrailrunners.nl, de sloopautohandel van Nederland. Het bedrijf opgericht door de broers Johan en Marcel. Twee autoliefhebbers met een grote passie voor het verhandelen van auto onderdelen. Al snel kwamen de twee broers erachter dat het vooral interessant is om in tweedehands onderdelen te handelen. Klein begonnen kochten zij hun eerste sloopauto in 1991 om deze te strippen en de onderdelen te verhandelen. Dit verliep zo goed dat zij binnen enkele jaren een van de grootste inkopers van sloopauto’s / schadeauto’s waren ten behoeve van gebruikte auto onderdelen.

Mscrailrunners is een full service auto inkoop en onderdelen verkoop. De broers durven te stellen dat zij op dit moment elk onderdeel voor elke auto in meervoud op voorraad hebben.

Voor het inkopen en verkopen van auto’s en auto onderdelen werken de broers samen met onder andere:

Ons Motto

Geef je oude auto een tweede leven en krijg goed geld voor je sloopauto of schadeauto. Geen onderdeel hoeft verloren te gaan. Laat je niet bedotten, wij geven je de beste prijs voor je oude auto en kunnen deze direct voor je vrijwaren.

In onze blogsectie vind je een overzicht van onze laatste sloopprojecten. Hier posten wij regelmatig nieuwe projecten en onderdelen.

Bekijk ons werk