Sloopauto Inkoop

Wij kopen alle sloopauto’s in. Is je oude auto volledig afgeschreven en krijg je er inruil niks meer voor terug? Komt je auto niet meer door de APK keuring heen? Dan is jouw auto geschikt voor de sloop.

Hoewel de meeste mensen het negatief opvatten als hun auto klaar is voor de sloop zit daar toch ook een positieve kant aan. De meeste autogarages geven circa 50 euro terug voor een volledige afgeschreven auto bij inruil. Jij denkt dat ze je een gunst bewijzen, maar in werkelijkheid verdienen ze geld aan jouw oude auto. Geld wat jij ook had kunnen verdienen, want een sloopauto is minimaal 200 euro waard en vaak nog wel meer.

Je sloopauto verkopen is eenvoudig. Mscrailrunners komt je auto gewoon ophalen en zorgt voor een directe vrijwaring van het kenteken. Je kan je auto ook zelf komen inleveren of vragen of wij deze voor je willen verkopen.

Wil jij het beste bedrag voor je afgeschreven auto? Neem contact met ons op en wij geven jou direct aan wat ons betreft de autowaarde is. Dit is een vrijblijvend bod en het aanbod geld 7 dagen.