Sloopauto Inleveren

Wil jij je oude auto inleveren? Neem contact met ons op om een afspraak voor inleveren te maken. Wij zijn 6 dagen per week open en beschikken tevens over de mogelijkheid om je auto op te halen.

Kom je auto brengen nu je APK keuring nog geldig is!

De meeste auto’s die bij ons binnen komen zijn APK afgekeurd of komen de APK niet door. Wij adviseren elke eigenaar van een zeer oude auto, over welke je twijfelt of deze wel door de APK heen komt, om twee maanden voor de APK vervaldatum je auto te laten keuren. Dit geeft je ruimte om, indien de auto wordt afgekeurd of er (te) groot onderhoud nodig blijkt te zijn, je auto te verkopen en een nieuwe auto te kopen.

Is je APK keuring verlopen? Dan mag de auto niet meer op de openbare weg staan en mag je er al helemaal niet meer mee deelnemen aan het verkeer. Wil je de auto toch zelf komen inleveren, vraag dan bij de RDW een eendagskenteken aan.

Wat moet je meenemen wanneer je jouw auto komt inleveren?

Je auto inleveren voor de sloop werkt precies hetzelfde als bij een normale verkoop. Alleen hoef je niet naar het postkantoor omdat wij de auto zelf kunnen vrijwaren. Wat wij daarvoor nodig hebben is het complete kentekenbewijs en de rechtmatige eigenaar aanwezig met een geldig legitimatiebewijs.

Nadat de auto is overgeschreven kun jij de auto uit de verzekering halen en hoef je tevens geen wegenbelasting meer te betalen. De verzekering moet je zelf regelen, de belastingdienst wordt automatisch opgezegd.