Sloopauto Verkopen

Sloopauto aan ons verkopen?

Verkoop je sloopauto aan MscRailrunners autosloop. Wij komen je auto ophalen of je kunt hem zelf komen inleveren. Je krijgt altijd een redelijk bod voor je oude auto en weet zeker dat je auto direct gevrijwaard is. Je krijgt direct geld voor je auto.

Waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en we gaan het direct regelen.

 Je sloopauto zelf verkopen?

Je kunt je sloopauto ook zelf verkopen. Dit kan je doen door ermee naar een autosloop te gaan en deze daar zelf aan te bieden. Je kunt je oude auto ook op marktplaats aanbieden of zelf in onderdelen verkopen. Hieronder worden alle drie de opties besproken.

  1. Auto zelf aan sloop aanbieden. Je krijgt er snel geld voor en moet zelf voor vervoer terug zorgen. Opbrengsten zijn 150 tot 250 euro.
  2. Je auto zelf verkopen via internet. Als je APK geldig is kun je de auto soms nog wel voor redelijk geld verkopen. Dit is niet netjes maar levert soms wel 15% meer op dan de sloop.
  3. Auto in onderdelen verkopen. Dit levert verreweg het meeste op. Het nadeel is dat je wel ruimte moet hebben, handig moet zijn en zin moet hebben om alles te verkopen. Je zal ook veel restonderdelen overhouden waar je slecht vanaf komt. Maar netto verdien je er natuurlijk het meeste aan. Let wel op, hier zitten milieueisen aan je mag de auto niet op de weg hebben. Alles moet op eigen terrein gebeuren en buiten zicht van de openbare weg.

Je sloopauto inruilen?

Je sloopauto inruilen is de slechtste optie voor jou. Je krijgt er bij inruil vaak maar 50 euro voor terug en indien de dealer je er meer voor geeft blijkt er aan de kant van de aankoop van een nieuwe auto weer weinig mogelijk qua onderhandeling. Oftewel, je krijgt dubbel weinig voordeel.