Deze elegante SUV kan de jouwe zijn!

Geplaatst door

Ben jij op zoek naar een elegante, sportieve SUV? Als een krachtige wagen met een modern design jouw ding is, moet je zeker het gamma van Audi eens bekijken! Alle wagens van Audi staan bekend om hun kwaliteit, luxe en knap design, en ook hun gamma aan SUV’s sluit hier naadloos bij aan.

Compact en comfortabel karaktertje

Wanneer je op zoek bent naar een compacte SUV met dynamische, excentrieke carrosserielijnen en moderne velg designs is de Audi A3 jou op het lijf geschreven. Deze wagen heeft een virtuele cockpit om u tegen te zeggen. Hij is innovatief, volledig digitaal en flexibel. Je kiest zelf welke informatie weergegeven wordt op het display en welke informatie niet per se altijd zichtbaar moet zijn. Zo past deze wagen zich helemaal aan jou aan. Bovendien heeft een Audi Q2 een krachtige aandrijving en zorgen zijn innovatieve technologieën er voor dat je kan genieten van een variabele stuuroverbrenging en elektronische dempingsregeling. Hierdoor past deze SUV zich moeiteloos aan aan allerlei uiteenlopende rijsituaties.

Veelzijdige en luxueuze SUV

Een wat groter model van SUV vind je bij de Audi Q7. Deze wagen is ideaal voor zowel de ontspannen chauffeur als voor de sportieve autofanaat. Een Audi Q7 beschikt over een quattro vierwielaandrijving, waardoor je gegarandeerd een sportieve rijervaring beleeft. Door de mild hybrid-technologie wordt efficiënt rijgedrag bevorderd en heb je sowieso een lager brandstofverbruik. Omdat deze auto zo ruim is, kan je hem dagelijks voor allerlei doeleinden gebruiken. Je kan er bijvoorbeeld 7 personen in vervoeren, maar wanneer je de tweede en derde zitrij inklapt, creëer je een opbergruimte van maar liefst 1955 liter! Je kan deze auto dus ook gemakkelijk gebruiken om grote dingen mee te vervoeren.

Nieuw of tweedehands?

Ben je overtuigd van het luxueuze rijcomfort dat een Audi je kan bieden? Dan is het klaar voor de volgende stap. Wanneer je zo’n SUV wil aankopen, kan je voor een nieuwe wagen kiezen of voor een tweedehands exemplaar. Een Audi Q8 tweedehands vind je al vanaf zo’n 1661 euro per maand. Zowel voor een nieuwe als voor een tweedehands wagen, kan je je het best wenden tot een betrouwbare concessiehouder. Zo ben je er zeker van dat je de juiste informatie krijgt en van een optimale service kan genieten. Bij zo’n concessiehouders kan je bijvoorbeeld een proefrit aanvragen en bestaat er de optie om gebruik te maken van een flexibele financiering. Op die manier kan je zelf bepalen hoeveel je maandelijks voor je Audi Q7 tweedehands wagen zal aflossen.